Keulschevaart 7
3621 MX Breukelen
Tel: 0346 26 19 00
Fax: 0346 26 12 74
www.takke.eu

werkwijze-1

werkwijze-2

Werkwijze

Takke Breukelen stuurt alle infrastructuur ontwerp- en realisatieactiviteiten aan vanuit de eigen tender- en projectorganisatie. Op onze eigen locaties produceren wij de projecten van staal, cortenstaal, rvs, aluminium of composiet. Belangrijke bijkomende onderdelen als verankering, glas, hout en LED-verlichting nemen we mee in ontwerp en realisatie. Zo houden we de volledige verantwoordelijkheid in een hand. 

Lichte constructies

Wij maken diverse lichte constructies voor de infrastructuur. Dit zijn onder andere: lichtere bruggen, leuningen, gaasraamconstructies, liftschachten, roostervloeren en –wanden, en anti-vandalismeschermen. Met design & construct contracten zorgen wij voor het ontwerpen, uitvoeren en realiseren van deze constructies.

Onderzoek en inspectie

Het is belangrijk om bruggen goed te inspecteren en te onderhouden. Met Crack PEC-onderzoek controleren we de stalen rijvloer door de gietasfaltlaag heen. Het aantal scheur-indicaties in de stalen dekplaat wordt zo duidelijk. Met een aanvullende TOFD-inspectie maken we exact inzichtelijk wat het scheuroppervlak in de stalen dekplaat is. Hiermee krijgt u goed reparatieadvies. Voor acute situaties hebben we uitgebreid eigen materieel en zijn er specifieke materialen op voorraad.

Montage en oplevering

Onze montageploegen werken in heel Nederland. De ploegen zorgen zelf voor organisatie, verkeersmaatregelen en VGM (veiligheid, gezondheid, milieu). Tijdens ontwerp en uitvoering houden we opleverdossiers bij. Daarmee tonen we aan dat de eindproducten aan de specificaties voldoen.